Kush jemi ne!?


ERUDIT Center është një qendër multifunksionale kursesh e lokalizuar në qytetin e Vlorës. Kjo qendër eshtë një ndër te parat që është hapur në këtë qytet.Eksperienca jonë gjatë viteve ka bërë që shumë nga studentët tanë të arrijnë objektivat e tyre. Ne kemi cmimet më konkuruese në treg dhe zbatojmë metodat më moderne të mësimdhënies .Gjithashtu ne kemi eksluzivitet vetëm për Vlorën përdorimin e librave të EDUCATIONAL center.Mbi të gjitha tek ne do gjeni një ambient komod dhe të përshtatshëm ku të gjithë studentët dhe nxenësit e moshave të ndryshme do të studiojnë disiplinat që dëshirojnë. Kurset tona përfshijnë gjuhët e huaja, kurset e provimeve të maturës dhe kurset profesionale të ekonomi-financë. Një nga arritjet më të mëdha të ERUDIT center është shtimi i një stafI të mirë kualfikuar akademik me tituj dhe grada shkencore në organikën e saj. Ju mirëpresim!