Grupet e gjermanishtes per femije klasa e trete, e katert dhe e peste nisin ne daten 10 shtator Orari17.00-18.00 ,Pagesa 3000 leke ne muaj. ,Grupet jane duke u plotesuar ,Nr kontakti 0693235055 ,Erudit Center 12 ,Erudit Center Education ,Erudit Lifelong Learning Erudit ,Erudit Center ,Kurs Anglishteje duke filluar nga 2000 lek muaj

Okazion