Erudit Center kete vit ju ofron kurse studimi AFTER SCHOOL PROGRAME dhe asistence mesimore 5/3 here ne jave per femijet tuaj. Pune individuale dhe pune ne grup qe femijet te mesohen me bashkeveprim dhe pune te pavarur. Programi pergatitor permban gjithashtu pune krijuese, biseda letratre, arsyetim kritik dhe matematik llogjike e gjithe kjo per vetem 5000 leke ne muaj. Fëmijet që regjistrohen ne program përfitojne kursin e gjuhës së huaj për vetëm FALAS. NXITONI TE REGJISTROHENI! Tel: 0693235055

Okazion