Italishtja është një gjuhë e cila ka zënë një rëndësi te vecantë në Shqipëri këto 30 vitet e fundit kjo dhe për shkak të Marketingut Digital.Kjo fushë tanimë është bërë një nga industritë më të përhapura dhe me mundësi të larta punësimi. Në qendrën tonë të kurseve ju do jeni në gjëndje jo vetëm të flisni rrjedhshëm Italisht por edhe të mësoni teknikat e marketingut digital.Përvec kësaj në qendrën tonë studentët që dëshirojnë të vazhdojnë studimet në Itali do të gjejnë një staf te gatshëm qe ti ndihmoj ata të arrijnë rezultate të larta në provimin e CELI-t.Ju mirëpresim!

Italisht