Festa e Halloween-it është një festë pagane e cila rrenjët i ka në Europë dhe festohet masivisht në SHBA .Edhe të rrinjtë e qendrës tonë janë duke e festuar këtë festë mbarë-botrore sipas mënyrës së tyre

Festa e Halloween-it